Mer info

Unik och trivsam våning i toppskick

Floragatan 7 – Östermalm

Boarea 36 kvm Rum | Våning 2 rok | 2
Pris 5 950 000 kr / bud Avgift 1 366 kr / mån

Välkommen till en unik och trivsamma våning i toppskick med allt man kan önska. Föreningen är helt skuldfri, äger marken och det finns inga förväntade renoveringar i sikte. Lägenheten ligger i ett härligt söderläge med stora fönster och en rejäl balkong som även bjuder på sol och himmel i väster. Lägenhetens vardagsrum, kök och sovrum är nyligen totalrenoverade. De välbevarade golven av tidstypisk fiskbensparkett i ek slipades och i kök och entré lades golv och detaljer av Kolmårdsmarmor som lägenhetens övriga original. Kök och entré är platsbyggd och väl genomtänkt av Sjölinders snickeri. Diskbänk och stänkskydd är måttbeställd i rostfritt, spishäll och diskmaskin är av märket Smeg. Sovrummet har även det platsbyggd inredning i tidstypisk stil från Sjölinders. I vardagsrummet står en vacker öppen spis att elda i och det finns också ett helkaklat badrum med WC, handfat, dusch och handdukstork. Fastigheten ligger på en attraktiv adress ett stenkast från Humlegården och City.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Till lägenheten hör ett förråd på vinden om ca 4 kvm.

Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring
Tv/Internet: Tele2 / Bahnhof. Fiber finns indraget i fastigheten, samt till lägenheterna.
1000/1000mb/s. Bahnhof är leverantör av internet.
Parkering: Boendeparkering gäller på gatan via Stockholm stad
Förråd: Rymligt vindsförråd med snedtak
I föreningen finns följande gemensamma utrymmen:
- Lummig och inbjudande gård med uteplats
- Takterass
- Barnvagnsrum
- Tvättstuga
- Cykelrum
- Grovsoprum

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
1015
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Fiber
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Linden 14
Byggnadsår
1942

Driftkostnad

El
150 kr/mån
Driftskostnader totalt
150 kr/mån

Planritning

Länkar

visning

Välkommen att kontakta mäklaren för privata visningar!

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister