Penthouse i Nacka Strand med 30 kvm terrass i söder och garage i huset.

Penthouse i Nacka Strand med terrass i skyddat söderläge och fri utsikt över Stockholm inlopp. Hörnlägenhet om 3 rok fördelat på 72 kvm med glaspartier från golv till tak längs hela terrassen. Exklusiva materialval med snickeribyggt kök och genomgående ljus ekparkett med vattenburen golvvärme. Den soliga terrassen rymmer både matplats, solstolar, loungemöbler och grill. Hiss direkt ner till garage finns i huset. Från hamnen tar du dig enkelt över till Djugården eller in till Nybroplan med pendelbåt (SL) samt är Nacka strand första hållplatsen för skärgårdsbåtarna inifrån stan. Ett fantastiskt läge mellan storstad, skärgård och natur.

Adress Fabrikörvägen 4D Område Nacka Strand
Boarea | Biarea 72 kvm | 30 kvm Rum | Våning 3 rok | 8
Pris 8 950 000 kr / bud Avgift 4 341 kr / mån

Välkommen på visning

12 jun
- Kontakta mäklaren för tidsbokning.
Spara i min kalender
Visningsanmälan

Beskrivning

Rymlig entré med gott om förvaring och ingång till badrummet. Entrén öppnar upp till sällskapsdelen med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna med utsikt över Nacka Strand och Stockholm inlopp. Med sitt hörnläge skapas en panoramvy med terrass runt hela lägenheten. Från alla rum näs terrassen med skjutdörrar. Den södervända delen av terrassen har sol från morgon till kväll och rymmer matplats, loungemöbler samt solstolar. Planer på en pergola finns. Vardagsrummet har en fantastisk vy över Lidingö och Stockholms inlopp och från terrassen ses även Djurgården och Fjäderholmarna. Stort insynsskyddat master bedroom med walk-in-closet samt underbar havsutsikt. Ytterligare ett sovrum finns och är beläget invid köket.
KÖK
Unikt framtaget snickerikök med lackade luckor i grå kulör med grepplist. Bänkskivor i ljus natursten med ho i rostfritt stål. Stor kökskåpa från Fjäråskupan i rostfritt stål. Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör med beslag i rostfritt utförande. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och induktionshäll från Siemens. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. Rymlig matplats för stora middagssällskap men fantastisk utsikt.
BADRUM
Golv i mörk granitkeramik. Synliga väggar i natursten. Stor infälld spegel med ram i krom. Tvättställ och vägghängd toalett med dold cistern från Duravit. Duschplats med glasvägg i klarglas. Tvättställs- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Elburen komfortgolvvärme och handduksstork. Infällda downlights i tak, specialdesignade väggarmaturer i polerat stål från Rubn.
ÖVRIGT
Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni. Lägenheten disponerar ett förråd av föreningen som nås via hissen. Garageplatser finns att hyra för 1 000:-/mån. Hiss direkt ner till garaget. Ca 3 månaders kötid. Barnvagnsrum samt cykelrum. Terrass/balkong har trädäck.

 

 

Beskrivning

Brf Fabrikören i Nacka Strand är en äkta bostadrättsförening om 113 lägenheter. Föreningen äger 100% av fastigheten Nacka Sicklaön 369:42. Huset är totalrenoverat och inflyttning skedde hösten 2018. Bostäderna är påkostade och har en industriell design. Föreningen förfogar över garageplatser belägna i huset i garage. I föreningen finns även en lokal om 925 kvm som hyrs ut till en förskola. Hyreskontraktet löper t.o.m. 2033-12-31. Till medlemmarnas förfogande finns även biograf, gästlägenhet samt hobbyrum med lite verktyg och arbetsbänk. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1 207 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (483 kr)För ytterligare information gällande föreningen se årsredovisning samt stadgar.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.82782 %
Lägenhetsnummer
11.1401
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet samt ip-telefoni
Våningsplan
8
Hiss
Ja
Förening
Brf Fabrikören i Nacka
Byggnadsår
2018
Energiprestanda
81 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
500 kr/mån
Försäkring
256 kr/mån
Driftskostnader totalt
756 kr/mån
Till toppen
Alla bilder