Mer info

Trivsam våning- Puerto Banus marina

Puerto Banus marina – Marbella- Puerto Banus

Boarea 121 kvm Rum 4 rok
Pris 2 950 000 Euro / bud Tomtarea  

Ett vackert, modernt och kreativt hem utöver det vanliga. Denna våning med öppen planlösning är renoverad till högsta internationella standard. Komplett kök från Gaggenau. Stor terrass med plats för 6 personer med spektakulär utsikt över den livliga hamnen med all dess utbud.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Driftkostnad

Samfällighet
138 Euro/mån
Renhållning
15 Euro/mån
Övrigt
121 Euro/mån
Driftskostnader totalt
275 Euro/mån

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister