Mer info

Modernt townhouse i Nueva Andalucia

Townhouse Las Brisas – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 180 kvm Rum 5 rok
Pris 995 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta moderna townhouse byggt 2019. Trevlig och välskött förening med endast 8 bostäder. Total terrassyta uppgår till 112 kvm. Väl tilltagen privat takterrass med underbar utsikt mot berget La Concha. Generösa sällskapsytor med plats för många middagsgäster och trevliga kvällar. Från bostadens entréplan har man direkt access till den gemensamma poolen och jacuzzin. Garageplats ingår. Bra läge i Nueva Andalucia med direkt närhet till flertalet golfbanor och trevliga restauranger.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2019

Driftkostnad

Samfällighet
300 Euro/mån
Övrigt
15 Euro/mån
Driftskostnader totalt
315 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister