Mer info

Penthouse La Morelia

Penthouse La Morelia – Marbella- Nueva Andalucia

Boarea 155 kvm Rum 4 rok
Pris 1 395 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta exklusiva penthouse i två plan. Våningen är belägen i övre Nueva Andalucia med bedårande utsikt över medelhavet, afrikas kust samt Gibraltar. Öppen planlösning vilket lämpar sig väl för trevliga sociala sammanhang. Väl tilltagen terrass om 144 kvm med komplett utekök samt privat uppvärmd pool. Våningen är genomgående i mycket gott skick och i skandinavisk stil. Garage och förråd ingår. Flertalet trevliga restauranger, golfbanor samt internationella skolor nås inom 10 minuters avstånd. Välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Driftkostnad

Samfällighet
615 Euro/mån
Renhållning
15 Euro/mån
Övrigt
126 Euro/mån
Driftskostnader totalt
757 Euro/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister