Mer info

Nyproduktion Los Monteros

Nyproduktion Los Monteros – Marbella- Los Monteros

Boarea 93 kvm Rum 3 rok
Pris 395 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till detta nyproduktionsprojekt i Los Monteros, Marbella. Här byggs totalt 96 bostäder, samtliga med stora terrasser och havsutsikt. Våningarna på markplan samt takvåningarna har möjlighet att bygga till en privat pool. Priserna på bostäderna varierar, beroende på utförande. Gemensamma ytor inkluderar pool, gym, SPA, Coworking zone samt en poolbar. Projektet beräknas vara färdigställt 2025. Projektet säljer bra med ca 25% sålda bostäder. Bilderna är exempelbilder från projektet på olika typer av bostäder. Projektet ligger endast drygt 10 minuters bilresa till stranden, flertalet trevliga restauranger samt Rio Real Golfklubb.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet
Byggnadsår
2025

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister