Högt och fritt läge med balkong

Välkommen att stiga in i en ljus och välplanerad lägenhet om 106.5 kvm högt upp i fastigheten. Bostaden är insynsskyddad med stor balkong och fin utsikt över grönskande träd. Lägenheten erbjuder generösa umgängesytor, som präglas av ljus och rymd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns tre bra sovrum och ett stort badrum. I den attraktiva och familjevänliga föreningen Resolutionen erbjuds fina faciliteter såsom gästlägenhet, takterrass, festlokal, swimming pool, motionsrum, garage och trevlig grönskande innergård. Här bor ni tryggt i en stabil skuldfri förening med god ekonomi och i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola och kommunikationer. Karlaplan samt Fältöversten med dess rika utbud av affärer och restauranger ligger inpå knuten. Gärdet intill med sina ändlösa promenadstråk erbjuder en oas för rekreation och friluftsliv.

Adress Banérgatan 87 Område Gärdet - Östermalm
Boarea 107 kvm Rum | Våning 4 rok | 4
Pris 11 100 000 kr / bud Avgift 2 592 kr / mån

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning
Intresseanmälan

Interiör

Hall med kappavhängning öppnar upp till sällskapsytorna med öppen planlösning. 

Vardagsrum och matsal i ett med plats för 6-8 personer. 

Kök med släta luckor i betsat mörkt trä och arbetsbänkar i sten. Tapetserade väggar och öppna hyllplan ovan. Häll, mikrovågsugn, diskho, ugn, diskmaskin (Miele), bred kyl och frys (Miele) samt gott om förvaring. Köksö med plats för tre barstolar. 

Badrum med vitkaklade väggar, blågrön plastmatta på golv. Handfat med skåp ovan, toalett och dusch med glasdörrar. 

Separat gästtoalett med vägghängd wc och tapetserade väggar. 

Tre bra sovrum varav master bedroom med direkt utgång till spatiös balkong. Två av sovrummen med garderober. 

Genomgående trägolv. 

Föreningen

Brf Resolutionen är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades den 6 februari 1975 och registrerades hos länsstyrelsen den 20 mars samma år. Projekteringen påbörjades under 1975 av Lettströms arkitektkontor med Aare Sachs som ansvarig arkitekt. Huset byggdes 1977-1979 med Nya Asfalt AB (numera NCC) som totalentreprenör.

Juridisk person accepteras ej. Delat ägande accepteras. 

I föreningen finns 135 bostadsrättslägenheter, fördelade på 1, 2, 3, 4 och 5-rumslägenheter och en bostadsrättslokal. I lokalen finns en förskola (markplanet Värtavägen 24 28). I gatuplanet hyrs lokaler ut till en frisör samt två som kontor. Ett garage med 104 platser finns i källarplanet under trädgården med infart från Banérgatan 85. Garaget kan nås från samtliga trapphus via källargångar. Föreningens medlemmar har förtur till garageplats som hyrs ut i turordning om det finns kö. I mån av outhyrda platser kan även externa hyresgäster komma ifråga.

Barnvagnsrum finns i entréplanet eller källarplanet i samtliga trappuppgångar. Tre cykelrum finns i källarplanet med entré från Banérgatan 85 via en cykelramp. Fritidslokal med pool, bastu, dusch och motionsrum finns i källarplanet vid Värtavägen 30. En solaltan med dusch och omklädningsrum finns högst upp på Banérgatan 83. Två tvättstugor finns för föreningens medlemmar, belägna i källarplanet på Värtavägen 24-26 samt Banérgatan 83.  Återvinningsrum för papper, glas, batterier och skrymmande torra sopor finns i garaget alldeles intill garageutfarten. Föreningsmedlemmar med garageplats har möjlighet att förvara vinter-/sommardäck i ett förvaringsrum i anslutning till garaget, däckrummet. En hobbyverkstad för mindre snickeriarbeten finns i källarplanet Banérgatan 87.

Medlemmarna kan hyra ett gästrum med dusch beläget bredvid cykelrummen på Banérgatan. Det finns också ett låst förrådsrum i källaren Banérgatan 83 att hyra för kortare förvaring under 1-2 månader.

Samtliga bostadsrätter har tilldelats ett vinds eller källarförråd. Styrelsen disponerar ett rum intill tvättstugan Värtavägen. Styrelsens postlåda är uppsatt utanför återvinningsrummet.

Föreningens medlemmar debiteras avgift i två delar, årsavgift samt värmetillägg. Värmetillägget baseras på förbrukning och beräknas efter bostadsyta och de tre årens senaste el- och fjärrvärmekostnader. 

 

Utförda renoveringar

2022 Uppfräschning tvättstugor, nya tvättmaskiner, poolens maskinrum ny utrustning. Spolning samt filmning av stammar. Uppgradering brandskydd.

Kommande planerade renoveringar

Hissar och tak

Dela objekt

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
1402
Ingår i avgiften
Vatten, bredband, kabel-tv basutbud
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
BRF Resolutionen
Byggnadsår
1979
Energiprestanda
121 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Värme
400 kr/mån
Försäkring
239 kr/mån
Driftkostnader totalt
639 kr/mån
Till toppen
Alla bilder