Mer info

Attraktiv 1,5-plansvilla med stor, solig trädgård och fantastiskt läge

Doktorsgatan 9 – Ydre hall - Torekov

Boarea 158 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 982 kvm

Välkommen till denna välplanerade 1,5-plansvilla med en stor trädgård i ett skönt sydvästligt läge, nära både Ydrehall och hamnen. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med öppen spis som skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljus matsalsdel i det trevliga burspråket med direkt utgång till trädgården, perfekt för både vardagliga middagar och festliga tillställningar. Köket är i original, rymligt kök med bra beredningsytor och nyare vitvaror. På entréplanet finns även en praktisk tvättstuga med köksingång som underlättar vardagen. Stort sovrum med plats för dubbelsäng anslutande walk-in-closet och badrum med dusch. På övre plan hittar du fyra av husets totalt fem sovrum, samlade kring ett trevligt allrum som erbjuder en flexibel yta för familjens olika behov. Badrum med badkar och fönster. Klädkammare. Den stora trädgården, med sitt sydvästliga läge, ger optimala solförhållanden från morgon till kväll och erbjuder gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsprojekt.Två stora stenbelagda uteplatser. Intill huset ligger ett trevligt gästhus tillbyggt år 2000 med plats för dubbelsäng och matplats. Separat badrum och garderober. Förrådsutrymme för cyklar och trädgårdsredskap. Huset är mycket välskött med standard från 80-talet på kök och badrum. Välkommen till ett hus med stora möjligheter på ett attraktivt läge.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Vattenburen el
Fönster
2-glas
Fasad
Puts
Tak
Tegelpannor
Stomme
Trä
Plåtarbete
Kopparplåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp
Ventilation
Mekanisk
Taxeringsvärde byggnad
1 832 000
Taxeringsvärde tomt
2 986 000
Taxeringsvärde totalt
4 818 000

Driftkostnad

El
1 500 /mån
Vatten/Avlopp
583 /mån
Renhållning
267 /mån
Driftkostnader totalt
2 350 /mån

Planritning

Välkommen på visning

visning söndag, 2 juni 2024
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender
visning lördag, 8 juni 2024
Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister