Lantligt beläget med havsutsikt utanför Bjärred

Rofylld villa belägen strax utanför Bjärred. Från huset har man en fantastik utsikt utöver Öresund och de skånska åkrarna och dess skiftningar. Huset är varsamt renoverat med genomgående ljus och charm i alla årstider. Boarea på 300 kvm med ett flertal rymliga sällskapsrum såsom vardagsrum med öppen spis, härligt lantkök och glasveranda med öppen spis samt ytterligare ett stort allrum på övre plan. Stort sovrum med utgång till takterrass med bedövande utsikt över hav och grönskade landsbygden. Utöver detta finns 3-4 sovrum, kontor, gästtoalett, två badrum samt bra förvaringsmöjligheter. Den vackra trädgården är omringad av vita staket, med skydd av välskötta häckar, etablerade träd samt planterade vinrankor. Byggnader på tomten inkluderar dubbel garage, mindre hönsgård/förråd. På 5 minuters bilavstånd ligger Bjärred med skolor, matbutiker, bad och restauranger. Aktiviteter såsom golf, ridning, fotboll och segling ligger på cykelavstånd.

Adress Tolvevägen 4 Område Bjärred
Boarea | Biarea 300 kvm | 49 kvm Rum 8 rok
Pris 9 995 000 kr / bud Tomtarea 2 760 kvm

Välkommen på visning

2 jul
Visning kl 15:00-17:00
- Föranmälan krävs. Välkommen!
Spara i min kalender
Visningsanmälan

Interiör

ENTRÉPLAN:

Entré och hall med vitt och svart kakel, blyinfattat färgat glasfönster med garderob och gästtoalett, vidare inre hall med grått stengolv och trätrappa till övervåning.

Andra entrén med svartkaklad hall och direkt anslutning till badrum och tvättstuga. Badrum i klassisk engelsk stil med kakel, dusch, badkar, toalett och fin utsikt.  

Det vackra lantköket har stora ytor med ljusinsläpp från alla väderstreck. Lamp-spottar i tak och vita träbjälkar. Köksbänk med grå kalksten, gasspis och ugn, kyl och frys från Bosch, diskmaskin från Miele samt bevarade vitrinskåp längs med väggarna. Laminatgolv.

Vardagsrum med öppen spis, träbjälkar och spottar i tak. Ingång till kontor/sovrum. Laminatgolv i kök, vardagsrum och kontor. Inne veranda med spröjsade glasfönster och öppen spis, rött stengolv. Vidare grått stengolv med hall, ut till innegård och stort förråd/garderob. Vattenburen golvvärme på hela nedervåningen. 

ÖVRE PLAN:
Trappa i askträ upp till övervåning. Stort sovrum (parkettgolv) med utgång till takterass med utsikt över landsbygden, hav och Malmö/Köpenhamn. Ett sovrum med vackra klassiska träbjälkar och parkettgolv. Garderober längs med hela väggen i hallen, följt av rymligt allrum. Helkaklat badrum, i engelsk stil med kakel, dusch, toalett och fönster. Golvvärme. 

ÖVRIGT:

Tak-spottar i badrummen
2018- jordvärme, vattenburen värme 
 

Exteriör

TRÄDGÅRD OCH INNERGÅRD: 

Trädgården är full av grönska och gården omringas av vitt trästaket samt välklippta häckar. Utöver de grönskade landskapet finns 58 nyplanterade franska vinrankor som kan börjas skördas om tre år. Druvan är Chambourcin och påminner om italienska druvan Barbera. Gården erbjuder lugn och fin uteplats med vit sten och trappa upp till balkong. Välskött trädgård med buskrosor längs med husfasaden och blommande syrener, träd och buskar med ett flertal olika uteplatser i alla vädersträck. 

Uppfart till gården, med plats för 3–4 bilar.  Dubbel garage, förråd och mindre hönsgård ligger intill huset. 

 

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1974 (Äldre delarna i slutet 1800 talet Tillbyggnad 1974)
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme
Fasad
Tegel
Tak
Takpannor
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Svart plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA vatten och avlopp. Egen brunn
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Bredband, kabelt Telia
Taxeringsvärde byggnad
3 056 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 401 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 457 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 083 kr/mån
Vatten/Avlopp
524 kr/mån
Sotning
42 kr/mån
Renhållning
187 kr/mån
Försäkring
1 000 kr/mån
Driftskostnader totalt
3 835 kr/mån
Till toppen
Alla bilder