Mer info

Tomt med bygglov i Bjärred

Ringvägen 13 – Bjärred

Boarea   Rum  
Pris Pris på förfrågan Tomtarea 1 200 kvm

Tomt om 1200 kvadratmeter med eftertraktat soligt läge i Bjärred med havsutsikt. Endast 2 minuters promenad från stranden och Långa bryggan. Godkänt bygglov för en villa med boarea på 381 kvm med ritningar av arkitekt Gert Wingårdh. Total byggnadsyta inklusive garage 297 kvm varav nybyggnad 234 kvm och garage 63 kvm. Bjärred med dess anrika historia har ett rikt utbud av skolor, butiker, restauranger och möjligheter till ett rikt friluftsliv ligger strategiskt placerat vid Öresund. Utmärkta kommunikationer via tåg- och bussnät. Malmö och Lund nås inom kort bilavstånd samt Kastrups flygplats endast 40 minuter bort över Öresundsbron.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Taxeringsvärde byggnad
1 705 000
Taxeringsvärde tomt
4 914 000
Taxeringsvärde totalt
6 619 000

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister