Mer info

Villa under svalkande pinjeträd

Casa Al Bosc – Mallorca - Costa D'en Blanes

Boarea 225 kvm Rum 5 rok
Pris 12 300 000 kr Ungefärligt pris, påverkas av växlingskurs Tomtarea 1 355 kvm

Vill du bo i en lummig dalgång med svalkande pinjeträd? Arkitekten Miguel Angel Borràs har ritat en villa med fokus på hållbarhet, naturliga material och respekt för miljön. Villan kommer att byggas för att klara sig utan air condition och behöver bara 1/5 del så mycket energi mot en standardvilla. Bygget startar när du köper, så du kan vara med och påverka. Pris 1 300 000 Euro. Under "Dokument" finns beskrivning över villan på spanska, den kommer att uppdateras med en engelsk beskrivning snart.

Bilder

Beskrivning

Casa Al Bosc

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister