Mer info

Casa Son Ametller

Casa Son Ametller – Mallorca

Boarea 165 kvm Rum 5 rok
Pris 17 000 000 kr / bud Tomtarea 18 000 kvm

Cas Son Amatller är placerat i hjärtat av ett mandelträdsfält på landet. Huset är uppbyggt kring två funktioner. Den ena är dagtidsfunktionen som är sydostorienterad med en öppen planlösning. Den består av hall, tvättstuga, kök, matsal, och vardagsrum som vetter mot terrassen. Härifrån har man en härlig utsikt över mandelfälten. Den andra är nattidsfunktionen som är nordostorienterad. Den består av tre sovrum och två badrum, varav ett är master med badrum en suite. Dessa två delar/funktioner sammanbinds av en central del som fungerar både som avdelare och förvaring.

Bilder

Beskrivning

Casa Son Ametller

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister