På första parkett i ett härligt sydvästläge

På första parkett i ett härligt sydvästläge finner vi denna unika fastighet med utsikt mot inloppet till Skenoraströmmen. Här erbjuds ett fantastiskt läge med sol från morgon till kväll och från det generösa soldäcket gör sig saltsjön påmind med sin glittrande blå vattenspegel. Vi befinner oss inne på Fågelbro Golf & Country Clubs område där det bjuds på ett brett utbud av aktiviteter för både vuxna och barn. Fastigheten helt utan insyn är nyligen avstyckad. Utöver egna tomten tillkommer 4 300 kvm mark runtom att nyttja. Huvudbyggnaden om 120 kvm har genomgått en totalrenovering och även viss ombyggnation och det finns ytterligare två gästhus om 25 respektive 14 kvm. Även dessa har genomgått en renovering och är trivsamma små bostäder för ungdomar eller gäster. Det generösa soldäcket blir en samlingspunkt för måltider och sköna bad i den uppvärmda poolen. I Fågelbro hamn erbjuds båtplatser för boende i området och det finns en fin badstrand strax intill. Välkommen till Fågelbro!

Adress Västergårdsvägen 6 Område Fågelbro Västergården
Boarea | Biarea 120 kvm | 39 kvm Rum 6 rok
Pris 14 000 000 kr / bud Tomtarea 3 064 kvm

Välkommen på visning

4 jun
- Välkommen att boka tid med mäklaren!
Spara i min kalender
Visningsanmälan

OMRÅDET
Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash och Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. I Fågelbro hamn erbjuds båtplatser och Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus har restaurang och SPA-anläggning. I närliggande Strömma finns idag två restauranger och åt andra hållet in i Skenoraströmmen finns Malma Kvarn med restaurang och segelskola för barn.

FASTIGHETEN
Huvudbyggnaden totalrenoverades 2022 och är om ca 120 kvm med kök, vardagsrum, matsal, 3 sovrum samt badrum. Ett stort trädäck har skapats med uppvärmd pool och belysning. Det finns en öppen spis i kök/vardagsrummet samt öppen spis/grill utomhus. Uppvärmningen ör en luftvärmepump + el-golvvärme i det inglasade uterummet samt i badrummet. Köket är nytt med en fin bänkskiva av sten (kyl/frys, spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin). Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch, wc, handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Poolen är 6 x 3 meter. Uppvärmd med luftvärmepump och har poolskydd.
Elen är omdragen, avloppet är ett nyare minirenengsverk och dricksvatten är från en borrad brunn, 80 meter med god kvalité.

GÄSTHUS 25 kvm
Här kan en ny ägare själv bestämma vad för användningsområde som önskas. Man kan bygga ett badrum och kök samt sovavdelning exempelvis. Renovering har gjorts av väggar, golv och innertak samt renovering yttertak. Elen är ny, ytterdörren ny och man har tagit upp ytterligare ett fönster.

GÄSTHUS 14 kvm
Detta hus är ett stort rum för hemmakontor eller som sovstuga. Renovering har gjorts av väggar, golv och innertak samt renovering yttertak. Elen är ny, ytterdörren ny och man har tagit upp ytterligare ett fönster.

DRIFTSKOSTNADER
El: ca 9 500 kWh/år
Serviceavtal för avloppet: 3 000:-/år
Renhållning: Årsavgift 1 270:-/ år + antal tömningar
Vägavgift: Fågelbro GA:6: 2 000:-/år

Dela objekt

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1965
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Luftvärmepump och el
Fönster
2- / 3-glas
Fasad
Trä
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Borrad brunn / Minireningsverk
Ventilation
Självdrag / paxfläkt
Till toppen
Alla bilder