Högt läge med soldränkt balkong i söder

Högt läge med soldränkt balkong i söder

I vacker och välskött fastighet finns denna karakteristiska våning. Lägenheten är i mycket bra skick och välplanerad med smakfulla detaljer, fiskbensparkett i original samt genomgående sobra färgval. Flertalet originaldetaljer såsom speglade dörrar, djupa fönsternischer, höga golvsocklar och generös takhöjd. Stort och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis och härligt ljusinsläpp via stora fönster. Stilrent kök med generösa arbetsytor och bra förvaring samt utrymme för stor matplats framför solig balkong i söderläge. Trevlig inre hall öppnar upp mellan den sociala- och privata delen av lägenheten, anslutning till entréhallen med gäst WC. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och förvaring via platsbyggda garderober samt klädkammare. Ytterligare två sovrum, varav det ena med platsbyggd förvaring och arbetsplats. Spaliknande badrum med badkar, dusch och WC, tvättmaskin – allt i underbar balans och harmoni. Högt belägen med fri utsikt och soldränkt balkong.

Adress Östermalmsgatan 32 Område Östermalm
Boarea 109 kvm Rum | Våning 4.5 rok | 4 av 5
Pris 15 950 000 kr / bud Avgift 6 418 kr / mån

Brf Näktergalen 24 är en så kallad äkta förening. Fastigheten uppfördes 1923. Föreningen innehar marken med tomträtt med ett avtal som stäcker sig till 2025-06-30. Föreningen består av 17 bostadsrättslägenheter. Ett synnerligen tilltalande boende beläget på eftersökta och lugna Östermalmsgatan där Villastaden möter Lärkstaden med dagis, skolor, restauranger som MrCake, Petit Marché, Beirut Café, Omaka och UnPoco för att nämna några. Goda kommunikationer samt närhet till nöjeslivet kring Stureplan och de natursköna områdena i Lill-Jansskogen och Humlegården.

Gemensamma utrymmen

Trevlig innegård med, grill, sittgrupper, cykelställ och gungor. I källaren finns även ett cykelförråd för vinterförvaring samt en fullt utrustad tvättstuga och möjlighet till barnvagnsrum i entrén. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm. 

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme och uppvärmningen ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.

TV och bredband

Föreningen har avtal med ComHem, där kabel-tv ingår i avgiften.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Juridiska personer 

Juridiska personer godkänns ej som medlemmar i föreningen.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.83284 %
Lägenhetsnummer
88
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Näktergalen 24
Byggnadsår
1923
Energiprestanda
117 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
778 kr/mån
Försäkring
350 kr/mån
Driftskostnader totalt
1 128 kr/mån
Till toppen
Alla bilder