Mer info

Attraktivt gavelradhus

Lidingö

Boarea 106 kvm Rum 5 rok
Pris Pris på förfrågan

Attraktivt väldisponerat gavelradhus med sjöglimt mot Kyrkviken. Flertalet insynsskyddade och mysiga uteplatser där man kan fånga solen från morgon till kväll. Den luftiga atmosfären är påtaglig tack vare de stora ljusinsläppen och den generösa takhöjden. De lummiga gröna omgivningarna bidrar till den harmoniska känslan. Osedvanligt fint skick både interiört och exteriört. Hela huset ytskiktsrenoverades 2019. Väggar målades, golven slipades, påkostade glasskivor på alla våningar installerades, gedigna fönsterbräden i sten i hela huset kom på plats. Köket uppdaterades med nya köksluckor, ny fläkt och exklusiva bänkskivor i komposit granit. Gott om extra förvaring då det finns två förråd. Ett direkt utanför entrén samt ett på den gemensamma parkeringen. Två parkeringar varav en med laddstolpe närmast huset. Välkomna till ett lugnt och naturnära hem idylliskt beläget invid Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. En rask promenad bort når man Käppala station för smidig kommunikation intill stan med Lidingöbanan via Ropsten. Varmt välkommen på bokad visning!

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister