Mer info

Sjötomt med makalös utsikt

Djursholm

Boarea | Biarea 257 kvm | 62 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

En sagolik sjötomt med makalös sjöutsikt på bästa läge i Djursholm med närhet till Djursholms torg! Här bor du med direkt tillgång till vattnet och med sol från tidig morgon till sen kväll! Härligt poolområde i den underbara trädgården. Sjöutsikt från alla rum. Stor takterrass, dubbelgarage och brygga med plats för flera båtar. Entréplan med generösa sällskapsytor, rymligt kök. Sovrumsavdelning med terrass mot sjösidan. Nedre plan fungerar som en egen våning med kök och vardagsrumsdel samt sovrum och tvättstuga. Gott om förvaringsutrymmen som kan utvecklas till boytor. Villan har flertalet eldstäder och är byggd i gedigna material. Detta är en insynsskyddad och unik fastighet helt i en klass för sig och måste upplevas på plats.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister