Mer info

Sekelskiftesvilla med bästa läge i Djursholm

Djursholm

Boarea | Biarea 275 kvm | 101 kvm Rum 10 rok
Pris Pris på förfrågan

Högt belägen, charmig renoverad sekeslskiftesvilla om totalt 435 kvm med klassiska detaljer såsom vackra spegeldörrar, trägolv, öppna spisar och högt i tak från byggåret 1895 inredd i fyra plan. Detta hus var det första huset som byggdes i kvarteret och har därför en enastående utsikt från ett högt och fritt läge. Tre rum i fil mot den stora terrassen med pool och med ett perfekt solläge hela dagen. Den fina trädgården på 1630 kvm har stora gräsytor, planterade rabatter och vackra fruktträd samt ett växthus. Charmigt kök med matplats, köksö och stor utgång till trädgården. I anslutning till köket finns en tvättstuga. Övre plan med fyra sovrum och badrum. Inredd vind med två sovrum och wc. Källaren totalrenoverades 2010 av nuvarande ägare som bilade ner till berg och byggde upp igen med vattenburen golvvärme. I källarplanet finns mycket utrymme. Idag finns kontor/sovrum, teknikrum, badrum och förvaringsutrymmen. Två stycken garage, ett fristående och ett i huset. Välkommen till ett av Djursholms bästa lägen i de mycket eftertraktade villakvarteren - huset ligger endast ca 150 meter ifrån Vasaskolan (låg och mellanstadiet) och ca 150 meter till Djursholms Samskola och VRG (högstadiet och gymnasium) samt ca 250 meter till Djursholms Torg med mataffär, och ett brett utbud av olika butiker och restauranger.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister