Mer info

Representativ modern villa

Sticklinge, Lidingö

Boarea | Biarea 310 kvm | 157 kvm Rum 9 rok
Pris Pris på förfrågan

Insynsskyddat belägen representativ villa. En villa med skandinaviskt formspråk samt tydliga amerikanska influenser. Planlösningen är exceptionellt bra. Mycket generösa sällskapsytor i anslutning till den lättskötta uppvuxna trädgården. Fantastiska ljusinsläpp genom de stora panorama fönsterpartierna. Den luftiga atmosfären förstärks ytterligare genom det smakfulla mezzaninplanet. Rymligt kök med gott om plats för stora sammankomster. Ombonad privat sovrumsavdelning en trappa upp. Samtliga sovrum med egna klädkammare. Flertalet badrum, genomtänkt fördelade för att passa stora som små, samt vid gäster på besök. Källare med avskild lounge, gym och uppvärmt dubbelgarage. Osedvanligt gott om förvaringsutrymmen. Attraktivt läge med närhet till naturreservat, båtliv, utmärkta skolor samt mycket snabba kommunikationer till Stockholm. Varmt välkomna på bokad visning!

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister