Mer info

Vacker sekelskiftesvilla

Djursholms

Boarea | Biarea 321 kvm | 117 kvm Rum 13 rok
Pris Pris på förfrågan

I en lugn och vacker del av Djursholms Ekeby ligger denna fina sekelskiftesvilla på totalt 438 kvm. Huset är välbyggt och 2010 återställt från tre lägenheter till original. De flesta detaljer är bevarade från byggnadsåret, 1910. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Det är högt i tak och det finns 4 fungerande kakelugnar. Villan har upp till 4-6 sovrum, stora sällskapsytor med vardagsrum och matsal i fil. Villan har uppdaterats med bland annat nya badrum, ny el och mörka trägolv. Tomten är helt plan och har vackra planteringar. Fantastisk terrass på övre plan förlänger sommarsäsongen och är som gjord för härliga middagar. Villan är uppvärmd med bergvärme. Fiber finns indragen.  Ett sant tillfälle för den som önskar bo representativt i Djursholm, med närhet till barnomsorg, centrum, allehanda aktiviteter och pendlings möjligheter till Stockholm city.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister