Mer info

Exklusivt på strandtomt i Saltsjöbaden

Rösunda Saltsjöbaden

Boarea | Biarea 340 kvm | 60 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

I ett soligt syd- och västläge utmed en lång strandlinje och väl insynsskyddad ligger huvudbyggnaden och glänser i kanten av Neglingeviken. Tomten likt en park om 2 538 kvm bjuder på vackra stenläggningar, sandstrand i vattenbrynet, generösa gräsmattor, pampiga uppvuxna träd och fantastiska planteringar. Vid stranden finns också en rejäl brygga för bad, solstolar och båtar. Villan om ca 340 kvm boyta rymmer 5-6 sovrum, flera badrum och stora sällskapsytor med vacker utsikt över Neglingeviken. Det har skapats ljus och rymd med varierande takhöjd och unikt vackra fönster. Genomgående är planlösningen väl genomtänkt och materialvalen har noggrant valts för att skapa trivsel åt detta exklusiva och bekväma boende. På fastigheten finns även ett rejält tvåbilsgarage om 60 kvm. Pris: 49.000.000 kr/bud.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister