Mer info

Familjevilla

Näsby Park - Till salu underhand

Boarea | Biarea 259 kvm | 70 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

Med ypperligt läge nära skolor, Näsby Parks centrum och kommunikationer, ligger denna mycket välrenoverade villa på total 329 kvm fördelade på tre plan. Här bjuds öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp och stora terrasser placerade i soligt läge. Entréplan erbjuder stora sociala ytor med dubbla vardagsrum varav ett med öppen spis. Välutrustat kök med all önskvärd maskinell utrustning samt generösa arbetsytor med praktisk köksö som naturligt delar av köket från matplatsen i det vackra burspråket. Access till soldränkt altan genom samtliga sällskapsdelar. Våningsplanet inrymmer även ett sovrum med angränsade badrum. På övre plan möts du av ett luftigt allrum med fönster i dubbla väderstreck. Här finns även ett badrum samt tre bra sovrum med förvaring i samtliga. Master bedroom med rymlig walk-in closet samt access till stor och solig balkong. Källarplan med bl.a. garage, tvättstuga, gillestuga och bastu med dusch. Välkommen till en villa för den stora familjen med bästa solläge på terrassen

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister