Mer info

Välbevarad trävilla från 1906

Djursholms Ekeby

Boarea | Biarea 229 kvm | 97 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

I en lugn och vacker del av Djursholms Ekeby ligger denna fina och välbevarade trävilla på totalt cirka 330 kvm. Huset är välbyggt och uppfördes för egen räkning av arkitekt och byggmästare Gasslander. De flesta detaljer är bevarade från byggnadsåret, 1906. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Det är högt i tak, 3 meter, och det finns fyra fungerande kakelugnar och en braskamin. Villan har upp till fem sovrum, stora sällskapsytor med vardagsrum och matsal i fil. Villan har uppdaterats med bland annat nya tapeter, vacker parkett och ljusa trägolv. Tomten är helt plan och har vackra planteringar, fruktträd, bärbuskar, vacker hängbjörk och en magnifik magnolia samt stor grusplan. Slående vackert lusthus från 1880-talet förlänger sommarsäsongen och är som gjord för trädgårdsfester. Villan är uppvärmd med bergvärme. Fiber finns indragen.

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister