Mer info

Vindsvåning av internationell klass vid Humlegården

Kommendörsgatan 4 – Östermalm

Boarea | Biarea 115 kvm | 12 kvm Rum | Våning 4 rok | 5 av 5
Pris Såld Avgift 6 199 kr / mån

Påkostad vindsvåning renoverad 2018/19 av internationell klass med 127 kvm golvyta. Hiss hela vägen upp välkomnar till det egna våningsplanet som erbjuder utsikt över en lugn innergård i rakt söderläge.  Våningen genomsyras av smakfulla materialval och ljus som flödar via stort fönsterparti i söder, fönster i norr och flertalet takfönster. Ett väldisponerat boende med en central social yta med kök, matsal och sällskapsrum i en öppen planlösning med öppen spis/kamin. Kök med full maskinell utrustning från Gaggenau och matplats invid den fem meter långa terrassen med glasparti som går att öppna upp helt.  En privat sovrumsdel med sovrum, badrum med både dusch och badkar samt separat tvättstuga. Gästtoalett. Kontor/sovrum samt ytterligare sovrum/walk-in closet. Stabil förening i fastighet anno 1878.

Bilder

Beskrivning

Våningen

På centralt Östermalmsläge ett stenkast från Stureplan och Humlegården finns denna ljusa och rymliga vindsvåning om totalt 127 kvm golvyta. Hissen går hela vägen upp i våningen och nås även via trappa från våning fyra. Våningen är helt nyrenoverad med ny ljussättning och eldragning. Generös hall med avhängning och svart polerat eluppvärmt klinkergolv i entrén.

Matplats för 10-12 personer placerad innanför terrassen som helt kan öppnas upp via ett vikbart glasparti. Lösningen skapar en flytande gräns mellan inne och ute. Öppen spis centralt placerad synlig från kök och matplats. Vardagsrummet ligger lite avskilt, men ändå i öppen planlösning med de övriga sociala ytorna. Genomgående golv av antikbetsade ektiljor med vattenburen värme under. 

Kök
Arbetsbänk i svart marmor. Induktionshäll, ångugn, varmlufts ugn och diskmaskin från Gaggenau. Kyl och frys från Siemens. Fläkt från Thermex.

I anslutning till kökets loungedel finns ett rum som idag används som kontor, men som också med fördel skulle kunna fungera som sovrum.

I våningens privata del ryms ett härligt sovrum med garderob och fönster åt gården. Ett mindre sovrum används idag som walk-in closet.

Badrum 
Stora kvadratiska skivor av Carrarramarmor på golv och väggar. Stor dusch, vägghängd toalett, badkar med Volakranar, handduktork, handfat med kommod under och spegel ovan. Eluppvärmt golv. Allt från 2019, kvalitetsdokument finns.

Gästtoalett i Carrarramarmor med vägghängd klosett och handfat från 2019. Eluppvärmt golv.

Tvättstuga med klinkergolv och vattenburen värme under, tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. 

Verisure larm installerat med rökdetektorer, kan övertas (kostnad 3.300 kr/år).

Goda kommunikationer med T-bana Östermalmstorg samt flertalet busslinjer.

Föreningen

Brf Komedianten 6. God och ordnad ekonomi. I föreningen finns 14 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening och äger marken. Mer info om föreningen ekonomi finns i bifogad årsredovisning.

Vacker sekelskiftesfastighet anno 1879. Stambyte genomfört 1984. I fastigheten finns tvättstuga med två stycken tvättmaskiner, torkskåp, centrifug, torktumlare och mangel, cykelförråd samt innergård med utomhusmöbler. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett fack med plats för ca 100 flaskor i föreningens gemensamma vinkällare. Grundutbud för Kabel-TV ingår i avgiften, internet tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
11.18 %
Lägenhetsnummer
19
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Komedianten 6
Byggnadsår
1878
Energiprestanda
158 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
700 kr/mån
Försäkring
306 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 006 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister