Vacker etagevåning på Kungsholmen - garage

Vacker etagevåning på Kungsholmen - garage

Högst upp, fritt belägen med generösa ljusinsläpp, finnes denna välplanerade och ytterst tilltalande etagevåning med två inglasade balkonger i söder. Entréplan erbjuder härlig sällskapsavdelning där exklusivt kök med bänkskivor i granit öppnar upp mot vardagsrum med dubbel takhöjd och matplats innanför specialbeställda skjutpartier i glas. Från matsalen nås en generös balkong i söder med möjlighet att skjuta för glaspartier. Vackert badrum med tvättavdelning. En trappa upp återfinnes två sovrum, det mindre med utgång till inglasad balkong och det större med platsbyggd förvaring och fantastiskt fritt läge med utsikt mot Rålambshovsparken. Tilltalande badrum i sober färgsättning. Genomgående vackra ekgolv med breda tiljor, platsbyggd förvaring och elektroniska persienner. Fastighet med trevliga gemensamma ytor och garage i huset. Bra förråd och tvättstuga och generös hiss till våningens båda våningsplan. Förening med mycket god ekonomi där avgiften kommer att sänkas med 10% 1/1 2020.

Adress Drottningholmsvägen 64 Område Kungsholmen
Boarea 104 kvm Rum | Våning 3 rok | 8 och 9
Pris 9 500 000 kr / bud Avgift 4 532 kr / mån

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning
Intresseanmälan

Bostadsrättsföreningen Iskristallen

Bostadsrättsföreningen Iskristallen bildades 2012 då byggnationen färdigställdes av dess 168 bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen har också 10 lokaler.
Bostadsrättsföreningen Iskristallen är äkta och äger marken.

I fastigheten finnes ett gemensamt garage, fina tvättstugor samt grovsoprum. Här finnes också övernattningslägenhet samt festlokal för de boende, cykelrum och barnvagnsrum.

Läs gärna mer på www.brfiskristallen.se

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
11082
Ingår i avgiften
Värme, Vatten.
Våningsplan
8 och 9
Hiss
Ja (Ja)
Förening
Brf Iskristallen
Byggnadsår
2012
Energiprestanda
79 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Värme
200 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Övrigt
238 kr/mån
Driftskostnader totalt
638 kr/mån
Till toppen
Alla bilder