Mer info

Genomgående charmig 20-tals trea med balkong

Frejgatan 57 – Vasastan

Boarea 68 kvm Rum | Våning 3 rok | 1
Pris Såld Avgift 4 265 kr / mån

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma lägenhet i hjärtat av Vasastan. Bostaden erbjuder luftiga ytor med tidtypiska detaljer såsom vackert originalgolv, gedigen takhöjd och stora, vackra fönster med fina beslag och djupa nischer. Rymlig balkong mot innergården i söderläge. Här bor ni i populära kvarter, idealiskt belägen mitt i Vasastan med storstadspuls, charmiga butiker och grönskande oaser. Hagaparken och Vanadislunden ett stenkast bort samt med närhet och promenadavstånd till både Odenplan och Stureplan. Välskött fastighet i stabil förening

Bilder

Beskrivning

Brf Nejlikan 12

Föreningen följer en löpande underhållsplan upprättad 2016 och sträcker sig till 2035.

2018 - Omålning av fönster
2015 - Fönstertätning
2014 - Elstigare och fibernätverk 
2013 - Stamspolning 
2012 - Hissar renoverade
2008 - Fönstermålning 
2002 - Ny fasad
1999 - Stambyte 
1976 - Nytt yttertak (statusbesiktning utförd Q3 - 2016 med gott resultat.

2018 - OVK besiktning och åtgärder utförda. 

2019 -  Stamspolning utförd

Planerat underhåll
2019 - Renovering av innergård
2019/2020 - Ommålning av trapphus och källare 
2020 - Ommålning av yttertak

Gemensam tvättstuga samt barnvagnsrum finns i huset. Cykelställ finns på gården.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Föreningen tillåter inte juridisk person

Föreningen ägen marken

Överlåtelseavgift fn: 1 162 kr. Pantsättningsavgift fn: 465 kr.

Föreningen är ansluten till Comhem.
Fiber 100/100 Mbit levereras via Bahnhoff (Obligatoriskt tillägg om 149 kr/mån)

Garage finns invid fastigheten på Hagagatan, för mer information se www.carpark.se eller ring Carpark på tel. 0771-96 90 00. 

Rumsbeskrivning

Hall med avhängning och säkerhetsdörr. Generös inre hall med platsbyggd garderob och i öppen planlösning med köket. 

Rymligt badrum, helkaklat i vitt med ljus-grått golvklinker och el-golvvärme. Dusch, handdukstork, handfat på kommod med lådor, väggmoterad spegel med belysning, högt vägghängt förvaringsskåp samt tvättpelare (Bosch). Separat wc. Möjlighet finns även att sätta in wc i badrummet om så önskas.

Köket har mycket gott om förvaring bakom vita luckor samt generösa arbetsbänkytor i ek. Integrerad induktionshäll, ugn och mikrovågsugn (Siemens) samt kyl/frys och diskmaskin.

Trivsamt sällskapsrum mot Frejgatan med gott om utrymme för såväl soffgrupp som matsalsdel med plats för många.

Två bra sovrum i fil, lugnt och tyst belägna mot gården, varav det större har en stor garderob med skjutdörrar samt utgång till balkongen i söderläge. 

Denna trivsamma lägenhet har genonomgående vitlaserade golvtiljor, generös takhöjd samt ett härligt ljusinsläpp genom stora, vackra och tidstypiska fönster med fina beslag och djupa nischer. Kök, badrum och ytskikt gjordes 2012.

Område

Mycket attraktivt läge på Frejgatan, med direkt närhet till Odenplan samt ett flertal caféer, restauranger och mataffärer. Mycket bra kommunikationer med T-bana samt flertalet bussar som tar dig runt hela stan. Inte långt bort finner du även mysiga grönområden med promenadstråk i Hagaparken, Vanadislunden och Brunnsviken. Vasaparken finns på andra sidan av Odenplan och Gustav Vasa kyrka. Gångavstånd till Drottninggatan och Hötorget med allt av vad innerstan kan erbjuda.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.77600 %
Lägenhetsnummer
8
Ingår i avgiften
V/A,
Våningsplan
1
Hiss
Ja
Förening
Brf Nejlikan 12
Byggnadsår
1924
Energiprestanda
127 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

Övrigt
300 kr/mån
Driftkostnader totalt
300 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister