Wredes hem i Spanien

Kanske drömmer ni om en egen Finca uppe i bergen eller ett penthouse med vy över takåsarna? Oavsett vilken bostad ni drömmer om så är det viktigt att använda sig av en kunnig och erfaren köpmäklare då fallgroparna på den spanska fastighetsmarknaden är många. Wrede erbjuder en premiumtjänst som riktar sig till seriösa köpare som står i begrepp att etablera sig på Mallorca & Marbella. Via Wredes gedigna kontaktnät når ni en marknad som sträcker sig utanför de traditionella bostadssajternas. Våra medarbetare Charlotta & Henrik på Mallorca samt Jonas i Marbella skräddarsyr uppdraget efter era behov och ledsagar er genom hela processen.

Wredes specialister i Spanien

Jonas Nelsén

Real Estate Consultant Marbella, Costa del Sol / Fastighetsmäklare

Jonas Nelsén har varit verksam i och runt Marbella på den spanska solkusten sedan 2015, då flyttlasset gick från Stockholm. Han har en gedigen erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden med ett unikt kontaktnät av mäklare, bankkontakter och advokater. Jonas är en mycket driven och engagerad mäklare med dokumenterat goda försäljningsresultat vilket har resulterat i många återkommande kunder genom åren. Jonas har genom sina tidigare mäklarbolag genomfört 100-tals bostadsaffärer i Spanien till ett högt försäljningsvärde vilket innebär att ni som kund är i goda och trygga händer, oavsett om ni ska sälja er bostad eller behöver hjälp med att hitta ert drömboende i Marbella, Costa del Sol.

jonas@wrede.se +34-617 322 995

Henrik Jönsson

Real Estate Consultant Mallorca

Henrik besitter en gedigen erfarenhet inom Investment banking och Private banking.  Henrik har ett brett internationellt nätverk och har innehaft ledande positioner på såväl Alliance Bernstein som Berenberg Bank. Hans erfarenhet kommer mycket väl till hands inom frågor som rör juridik och finansiering runt bostaden eller projektet. Hans väl etablerade kontakter med flertalet Mallorkinska banker och advokater bidrar till en trygg och säker process.

henrik@wrede.se +46 766 45 02 20

Charlotta Netland

Real Estate Consultant Mallorca

Charlotta har mångårig erfarenhet inom projektledning och service. Med ett gediget engagemang och ett vasst öga för detaljer kommer Charlotta hjälpa dig att finna ditt drömboende på Mallorca. Charlotta svarar för alla de praktiska delar som är viktiga för en lyckad utlandsetablering. Med god lokalkännedom och full koll på den Mallorkinska samhällsstrukturen guidar hon er i rätt alla frågor man ställs inför vid en flytt till Mallorca.

charlotta@wrede.se +46 703 21 06 75

WREDE NYHETSBREV

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.