Om oss

Få platser i våra liv är viktigare än hemmet. Det är här vi finner gemenskapen och de nära relationerna. I hemmet formas drömmar om framtiden. Fast varje skede i livet ställer sina egna specifika krav på boendet. Det som kändes optimalt i ungdomsåren passar inte för familjen. När tiden kommer då du vill byta till den bostad som är rätt i just ditt livsskede, vill vi vara din pålitliga rådgivare och mäklare.

Vi har i över två decennier haft förmånen att anses som en av landets ledande fastighetsmäklarfirmor och vi sätter en ära i att förvalta detta anseende. Sedan starten 1989 har vi förmedlat några av Sveriges mest eftertraktade hem och kan idag se tillbaka på många framgångsrika år i branschen. 

De hem vi förmedlar behöver inte nödvändigtvis vara de största och de dyraste - men ett Wrede-objekt erbjuder alltid något exceptionellt!

Harald Ericsson, Managing Partner

De hem vi förmedlar, såväl våningar som villor, ligger oftast i Stockholms innerstad eller i dess attraktiva närområden. Vi förmedlar även eftersökta lantställen i Stockholms skärgård och i Skåne samt lantegendomar i Sörmland. Med ett prestigelöst förhållningssätt tar vi oss även an mindre hem, med ett oförändrat engagemang i förmedlingsprocessen. Gemensamt för alla hem som Wrede förmedlar är att de alla erbjuder något exceptionellt.

Välkommen att kontakta oss på Wrede - din mäklare genom livets alla skeden. 

Wrede har i över två decennier haft förmånen att anses som en av landets ledande fastighetsmäklarfirmor och vi sätter en ära i att förvalta detta anseende.

Johan Derelöv, Managing Partner