Etagevåning med terrass i Bryggerihusen

Område Södermalm

Adress Björngårdsgatan 14b

Antal rum 3.5

Boarea 119 m2

Avgift 3 960 SEK / Mån

SÅLD

Beskrivning

I det gamla Nürnbergbryggeriet på Söder finns denna unika townhouse-liknande våning absolut toppskick. Fastigheten totalrenoverades 2016 och byggnadens karaktär som gammal industrifastighet med vackra detaljer och högt till tak är bevarad men har fått en tydlig och mycket smakfull samtida gestaltning. Våningen har exklusiva materialval, innovativ planlösning och tillgång till egen trädgård samt större ljusinsläpp. En lugn oas som måste upplevas på ett av Söders absolut bästa lägen med närhet till Mariatorget och Götgatspuckeln.

Fakta

Förening Brf Bryggerihusen 14

Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet

Hiss Finns

Lägenhetsnummer B1009

Energiprestanda 185

Ekonomi

Andel i förening 5.6238

Ingår i avgift Värme, V/A

BESKRIVNING

Detta unika våning totalrenoverades 2015/16 och erbjuder en magnifik bostad på 119 kvm fördelat på 2 våningsplan. Här finns stora sällskapsytor där ljuset flödar in genom de många fönstren och altandörrarna. Vidare ses påkostat och välutrustat kök, två sovrum, två helkaklade badrum och en härlig terrass mot den vackert arkitektritade gården med orangeri, stensättningar, blommande körsbärsträd mm. Genomgående vitoljade breda furuplankgolv och ljus färgsättning bryter smakfullt i samtida stil med gråmålade snickerier.
RUMSBESKRIVNING Entréhall med kalkstensgolv och gott om plats för avhängning. Badrum med dusch, wc och tvättmaskin/torktumlare. Kök och matplats med altandörrar mot den egna terrassen. Köksinredning från Canadaköket och samtliga vitvaror från SMEG.
Rakt ovanför matsal och kök finns ett stort vardagsrum med fransk balkong mot gården. Här återfinns även två sovrum och ett badrum med badkar och dusch.
 
FÖRENING
Brf Bryggerihusen 14 bildades 2014. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2016 och består av ett flerbostadshus om 3 våningar med 18 lägenheter och 1 lokal. Markarean är 1 547 kvm, Fastighetens byggnad är ursprungligen uppförd på 1600-talet - Nürnbergbryggeriet - och totalrenoverad/ombyggd till Brf 2015/2016. Föreningens lokal hyrs ut till populära gymet Athlete Factory, http://spr-athletefactory.com/

Ansvarig mäklare

Harald Ericsson

harald@wrede.se

072-166 10 30

Wrede Fastighetsmäkleri
Jungfrugatan 27
114 44 Stockholm

Till toppen