Att sälja

För vissa är den ekonomiska aspekten det viktigaste vid en försäljning. För andra är det ett känslomässigt beslut. I många fall är det en kombination.

Genom ett analytiskt förhållningssätt följt av ett kreativt uttryck är vår målsättning att alltid maximera försäljningspriset samtidigt som vi på ett tryggt och kunnigt sätt ledsagar såväl köpare som säljare genom livets viktigaste affär.

Branschen förändras ständigt och vi står beredda att möta marknadens nya förutsättningar. För att möta de höga krav som idag ställs på ett fastighetsmäkleri har vi monterat ned försäljningsprocessen i dess beståndsdelar. Resultatet är ett nytt tänkesätt och en ny filosofi. Tillsammans bygger vi utifrån Wredes egen meny en skräddarsydd tjänst med fokus på våra kunders behov och önskemål.

Vi ställer höga krav på våra mäklare som individer och du möter hos oss lyhörda och kompententa säljare med en passion för sitt arbete och en målsättning att alltid låta kvalitet styra varje detalj.

Underhandsförsäljning

Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem publikt. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och ett brett kontaktnät, med framgång förmedlat många fastigheter utan annonsering, det vill säga ”underhand”.

Diskretion, kvalitet och engagemang, som jag ser det, är ett sätt att leva.

Ulrika Wrede, Grundare

Söker du ett extraordinärt boende är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Att finnas med i vårt kundregister innebär att du kontinuerligt får information om underhandsförsäljningar och förhandsvisningar som svarar mot dina krav, behov och önskemål.

Välkommen till nya Wrede.